Assalamualaikum w.b.t. Salam Ceria, Salam Mesra dan Salam Satu Terengganu dari Penulis terengganucunsokmo.blogspot.com. Blog ini Menceritakan Secara Ringkas Mengenai Negeri Terengganu Darul Iman - Bandaraya Warisan Pesisir Air. Selamat Mengenali Negeri Terengganu di Hatiku Selalu. Semoga Bermanfaat Untuk Pengetahuan Anda. Terima Kasih!

Rabu, Oktober 13, 2010

Entri 98 : Hari Penyelidikan UniSZA 2010


Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) Kampus Gong Badak sekali lagi menempah kejayaan bermakna di peringkat universiti. Ini kerana UniSZA telah berjaya mengadakan Hari Penyelidikan UniSZA 2010. Oohh, apakah itu?


Tidak dapat digambarkan dengan kata-kata apa dan bagaimana rasanya perasaan penulis apabila berpeluang untuk hadir ke Hari Penyelidikan UniSZA 2010 ini yang telah diadakan pada hari kelmarin (12 hb Oktober 2010) dan berakhir pada hari ini ; 13 hb Oktober 2010.

Pertamanya - penulis kurang berminat dengan bidang kajian dan penyelidikan. Jadi tiada input positif yang dapat diambil di sini. hehe

Kedua - perasaan bangga juga wujud dalam diri penulis di atas inisiatif pihak pengurusan UniSZA kerana berjaya menganjurkan program yang telah memberi banyak impak positif kepada para pengkaji dan penyelidik di luar sana.


Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi telah diwujudkan di UniSZA sebagai salah satu langkah memartabatkan bidang pemyelidikan di Negeri Terengganu Darul Iman.


Saya mahu cetak entri ini.

0 komen sahaja:

Catat Komen